Hvor alle kommer i godt selskab!

Selskaber

Uanset anledningen, bliver selskabet på Restaurant Margeritten værd at mindes. Her serverer vi ikke alene en skøn menu, men også hyggelige rammer for festen.

Vi kan ikke tilbyde selskaber i sommersæsonen.

Restaurant til selskaber

Fra start til slut er serveringspersonalet på tæerne og kokkene klar til indsats. Centralt i Allinge ved torvet og kirken er der holdt et utal af familiefester, fordi atmosfære, god gastronomi og uformel feststemning går op i en højere enhed til:

  •  Bryllup
  •  Sølv- og guldbryllup
  •  Konfirmation
  •  Fødselsdag
  •  Jubilæum
  •  Firmafest
  •  Reception
  •  …og meget andet

Bemærk: Vi kan arrangere intime, hyggelige omgivelser til festen med få, udvalgte deltagere, men også tilbyde det helt store udtræk, når familien skal samles fra nær og fjern. Både køkken og selskabslokaler dækker en bred vifte af muligheder.

Restaurant på Bornholm med lækker buffet salat og kød

Hvilken type fest vil I gerne holde?

Sammen tilrettelægger vi det bedste forløb for netop jeres fest. Det kan være en uformel brunch eller måske en buffet til frokost eller aften? Det kan også være stilfuld servering – med plads til sange og taler. Vi bruger vores fingerspidsfornemmelse undervejs.

Vi holder mange tallerkner i luften

Vi kan tilbyde en skræddersyet brunch eller en overdådig buffet til festen. Men vi kan også tilbyde tallerkenservering i det helt store format. Det er vores erfaring, at servering i portioner giver mindre madspild, og vi kan servere til mange gæster ad gangen.

Vores aftaler og priser står ved magt

Som festarrangør skal I nyde festen og glæden over at slippe for bøvl og besvær. Det gælder også regningen, for vores aftalte priser står naturligvis ved magt, så I ved præcis, hvad det koster. Priseksempel: All-inklusive fester i 7 timer til 799 kroner/gæst. (Minimum 40 gæster. Kan ikke betales med Forbrugsforeningskort)

Kontakt os gerne i god tid før festen

Jo før I kontakter os, desto nemmere er det at få den dato og det arrangement, I ønsker jer. Når alle detaljerne er på plads, får I naturligvis en bekræftelse på det hele. Og så skal I ellers bare læne jer tilbage og glæde jer til en festlig dag eller aften.

Restaurant Margeritten
Kirkeplads 1B st.
DK-3770 Allinge · Bornholm 
+45 56 48 22 09

 

  • Torsdag til mandag fra kl.17.00

 

Banner gul 847x274
© 2024 Restaurant Margeritten · Allinge · Bornholm